Представлено ігровий міні-комп’ютер Machenike Mini GTX з AMD Ryzen 9

Компанія Machenike представила ігровий міні-ПК Mini GTX з процесором AMD Ryzen 9. Флагманська модель доступна в чотирьох різних конфігураціях, а топова модель оснащена процесором Ryzen 9 7940HS. Базова модель оснащена процесором AMD Ryzen 7 8845HS, який є надійною пропозицією з серії AMD Hawk Point.

Базова модель Machenike Mini GTX має 16 ГБ оперативної пам’яті DDR5 і 1 ТБ твердотільного накопичувача PCIe 4.0. Флагманська модель лінійки має 32 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ сховища. Інші два варіанти лінійки Mini GTX відрізняються від базового і топового варіантів об’ємом оперативної пам’яті. Всі варіанти ігрового міні-ПК оснащені графічним процесором Radeon 780M iGPU, який дозволяє гаджету легко запускати сучасні ігри з пристойною частотою кадрів. Пристрій має порт USB 4, що дозволяє користувачеві з’єднатися з eGPU. Однак йому не вистачає більш потужного порту OCuLink для більш захопливого ігрового досвіду.

Ігровий міні-ПК Machenike Mini GTX має вбудовану систему охолодження, яка допомагає підтримувати його продуктивність. Користувачеві доступні три режими роботи, а в тихому режимі ПК працює з мінімальним рівнем шуму 32 дБ. Продукт поставляється в компактному корпусі об’ємом 0,82 л, а також з підтримкою кріплення VESA. Mini GTX має три порти USB 3.2 Gen 1 Type-A, один DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 і порт Type-C 10 Гбіт/с з підтримкою PD. Також на пристрої є два порти 2.5G Ethernet, і він може одночасно працювати з чотирма дисплеями.

Ігровий міні-ПК Machenike GTX коштує в Китаї 2 899 юанів ($400).