Poco планує презентувати нову модель вже скоро – нею може бути Poco X3

Видання 91mobiles опублікувало інформацію про те, що новий смартфон Poco з модельним номером M2007J20CG пройшов сертифікацію FCC, завдяки чому ми дізналися деякі його ключі аспекти. Модель повинна вийти на міжнародний ринок, оскільки раніше саме на офіційній сторінці POCO Global з’являлися тизери нової моделі. Очікується, що вона отримає назву “X3”.

Завдяки сертифікації FCC нам стало відомо, як виглядатиме задня панель смартфона, а також деякі характеристики. Модель повинна отримати основну камеру з головним модулем на 64 МП, акумулятор об’ємом 5160 мАг та підтримку швидкої зарядки потужністю 33W. На зображеннях можна побачити, що модель отримає круглий модуль основної камери, який нагадує рішення в Poco X2 та Poco F2 Pro.

Враховуючи, що смартфон повинен вийти під назвою Poco X3, можна зробити висновок, що він буде середньобюджетником, адже має стати наступником Poco X2. Також компанія у тизерах натякнула на високу частоту оновлення, тому можна очікувати, що Poco X3 отримає AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц для конкуренції з OnePlus Nord.