Перший гнучкий смартфон Xiaomi з’явився на живих фото

Компанія Xiaomi розробляє свій гнучкий смартфон вже протягом досить тривалого проміжку. Зараз стало відомо, що цей девайс буде дуже схожим на Samsung Galaxy Z Fold в плані форм-фактору. Зараз у Мережі з’явилися живі фотографії невідомого гнучкого девайсу, який працює під управлінням операційної системи Android з оболонкою MIUI 12.

На даний момент важко визначити, яка начинка встановлена у цьому смартфоні Xiaomi. Очікується, що девайс буде працювати під управлінням операційної системи Android з оболонкою MIUI 12 та буде оснащений 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Оскільки на дисплеї ніде не видно врізаної камери, цілком можливо, що девайс буде оснащений піддисплейною фронтальною камерою.

Слід також звернути увагу на те, що девайс може бути раннім прототипом та не мати всього оснащення, яке має бути у фінальної версії. Якщо девайс вийде цього року, скоріш за все, він буде оснащений флагманським чіпсетом Qualcomm Snapdragon 888. Також варто нагадати, що компанія Xiaomi розробляє також девайс у форм-факторі Samsung Galaxy Z Flip.