Останнє оновлення One UI 6.1 для Samsung Galaxy відкликано через помилку: що відомо

Вчора Samsung почала розгортати оновлення One UI 6.1, що містить функції штучного інтелекту Galaxy AI, які дебютували в січні, для сімейства Galaxy S22 в Кореї. І ось не минуло й 24 годин, а здається, що оновлення вже призупинено. Зверніть увагу, що хоча вчорашнє розгортання включало набагато більше пристроїв, схоже, що воно було призупинено тільки для серії Galaxy S22.

Причина, як завжди в таких випадках, пов’язана з помилкою – контроль якості оновлень програмного забезпечення, безумовно, важкий, але помітити щось настільки очевидне не повинно бути так складно. Ми говоримо про те, що після оновлення перестали працювати екран блокування і тачскрін.

На Galaxy Z Fold 4 і Galaxy Z Flip 4 баг не виявлено, принаймні поки що, тому для цих пристроїв оновлення триває. Помилка також була помічена на серії Galaxy S21, але, схоже, вона є більш ізольованою для цих пристроїв, тому їх випуск ще не зупинено.

Хоча всі завжди хвалили Samsung за готовність випускати оновлення для десятків і десятків пристроїв за короткий проміжок часу, подібні речі просто не повинні потрапляти до нібито стабільних збірок. Сподіваємося, що контроль якості оновлень покращиться в майбутньому.

Хороша новина, якщо вона може бути в такому сценарії, полягає в тому, що розгортання One UI 6.1 для Galaxy S22 почалося лише в Кореї до того, як було виявлено помилку, тому ми припускаємо, що це означає, що інші ринки взагалі не зможуть випробувати його на собі. Ми обов’язково дамо вам знати, коли розгортання відновиться.