Останні флагманські ноутбуки Lenovo Yoga обтягнуті шкірою

Lenovo представила нові флагманські ноутбуки Yoga 9i — Yoga 9i 14 і 15, а також Yoga Slim 9i. Як і очікувалося, вони будуть постачатися з новітніми процесорами Intel і графікою на основі архітектури Intel Xe.

Yoga Slim 9i має 14-дюймовий дисплей і шкіряну обробку корпусу. Схоже, що ідею Lenovo запозичила у HP. Ноутбук буде оснащений процесорами Intel наступного покоління, трьома портами Thunderbolt 4.0, і забезпечить до 18 годин автономної роботи.

02_Yoga_Slim_9_Hero_Front_Facing_Left_NA.jpg

Lenovo також зменшила розміри лицьових панелей — вони забезпечують співвідношення екрану до корпусу 90,5%. IPS-дисплей забезпечує роздільну здатність до 4K з яскравістю 500 ніт і постачається з програмним забезпеченням Super Resolution 2.0, яке використовує штучний інтелект для покращення якості відео для контенту Full HD до 4K у Windows Media Player і більшості браузерів. Ноутбук також оснащений ультразвуковим сканером відбитків пальців, який, за словами Lenovo, буде спрацьовувати навіть з мокрими пальцями.

05_Yoga_Slim_9_Closeup_Leather_Cover_NA_NA.jpg

Клавіатура Slim 9i автоматично регулює підсвічування в залежності від її яскравості навколо вас, а його сенсорна панель Smart Sensor буде вібрувати при натисканні, «щоб відтворити знайоме відчуття реального клацання». «Інтелектуальний режим охолодження» також обіцяє оптимізувати час автономної роботи, і, за оцінками компанії, Slim 9i пропрацює до 20 годин (на моделі Full HD).

06_Yoga_Slim_9_Closeup_Touchpad_NA.jpg

Ноутбуки Yoga 9i 14 і 15 схожі на Slim 9i, але вони більш товсті. Пристрої пропонують фізичну шторку веб-камери і стилус, який можна закріпити на борту. У пристроїв також є недоліки: по-перше, у 14-дюймового 9i всього два порти Thunderbolt 4 в порівнянні з 3-ма в Slim (у 15-дюймового є таке ж тріо).

14-дюймові версії Yoga 9i і Yoga Slim 9i виконані на базі нових процесорів Intel Tiger Lake, а 15-дюймові моделі Yoga 9i отримали процесори Intel Core 10-го покоління аж до Core i9 HK.

Вартість 14-дюймової моделі Yoga 9i починається з $1399 за металеву версію і  $1699 за версію зі шкіряним корпусом. Ціна 15-дюймової моделі стартує з $1799. Ноутбук IdeaPad Slim 9i надійде в продаж за ціною від $1599.