Опубліковано нові зображення iPhone 13 і iPhone 13 Pro

На сайті Slashleaks опублікували нові якісні зображення смартфонів iPhone 13 і iPhone 13 Pro, які були створені на базі креслень і інсайдерської інформації.

Редактор відомого ресурсу XDA Developers Макс Вайнбах (Max Weinbach) раніше заявив iPhone 13 Pro і Pro Max будуть випущені в новому чорному матовому кольорі, який буде відрізнятися від графітового кольору iPhone 12 Pro. При цьому на зображеннях нам показують також iPhone 13 в сірому кольорі.

Аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), відомий своїми точними прогнозами про продукти Apple, минулого тижня заявив, що iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 отримають ширококутний об’єктив з сімома пластиковими лінзами і діафрагмою F/1, 6. Старша модель iPhone 13 Pro Max отримає ширококутний об’єктив з діафрагмою F/1,7.

Смартфони лінійки iPhone 13 отримають нове покриття для металевої рамки по периметру, а також екран LTPO з підтримкою адаптивної частоти оновлення зображення від 1 до 120 Гц. Новинки будуть побудовані на базі однокристальної системи Apple A15 і отримають до 1 ТБ флешпам’яті.

Презентація очікується у вересні цього року.