Нові бездротові навушники Skullcandy мають вбудовану функцію відстеження Tile

Багато бездротових навушників вже дозволяють вам «знаходити» їх, або відтворюючи звук (якщо вони включені і знаходяться поблизу), або відображаючи місце, де вони в останній раз були підключені до телефону. Але що, якщо знайти навушники можна було б навіть коли вони вимкнені? Це захотів зробити Skullycandy.

Компанія анонсувала кілька моделей бездротових навушників з інтеграцією технології Tile, яка дозволяє користувачам точно визначати їх місце розташування. Відзначимо, технологія Tile впроваджена в бездротові навушники вперше. Ось як вона працює: якщо навушники знаходяться десь поруч, додаток Tile повідомить про це. В іншому випадку користувачі побачать останнє відоме місцерозташування, а якщо ви активуєте режим Lost Mode, трекери Tile повідомлять про місцезнаходження ваших Skullcandy, коли ви наблизитеся до них.

Компанія Skullcandy стверджує, що відстежити вкладиші можна буде навіть коли вони знаходяться в чохлі для зарядки або в різних місцях.

Нові навушники Skullcandy розрізняються по стилю: у Push Ultras, наприклад, є вушні гачки для того, щоб навушники не випадали з вуха. У новинок також є вбудовані ідентичні фізичні елементи управління, а Indy Fuel і Indy Evo створені для сенсорного управління.

Найдешевша з усіх модель, Sesh Evos, відрізняється найкоротшим часом автономної роботи — від одного заряду вони працюють 6 годин.

За словами Skullcandy, будь який навушник може використовуватися окремо в монофонічному режимі. Це працює з усіма новинками.

Придбати навушники можна на сайті.