Новенький преміальний телефон LG називатиметься Velvet

Компанія LG розповіла, що її новий витончений преміум-телефон буде називатися Velvet. Незалежно від того, чи створить смартфон бажане враження на клієнтів, він стане справжнім проривом для компанії. Завдяки інсайдеру Ice universe, ми можемо розглянути смартфони краще.

У той час як розробники один за одним створюють телефони зі схожим дизайном, LG збирається піти проти правил. Лінійка Velvet, з незабутнім унікальним дизайном і ім’ям, повинна поліпшити долю компанії, стверджують розробники. Однією з головних особливостей новинок стане матеріал корпусу.

Новий смартфон LG Velvet отримає витягнутий корпус з металевою рамкою і округленими кутами, а також загнутим з боків дисплеєм з отвором для фронталки в верхньому лівому куті. Співвідношення сторін становитиме 21: 9. Основна камера буде складатися з трьох модулів і LED-елемента, який розташований окремо від блоку камер. Сканер відбитків пальців, імовірно, буде розміщений під поверхнею екрана.

Поки LG розкрила подробиці тільки про базову модель лінійки Velvet, яка отримає камеру «Raindrop». Якщо вірити чуткам, вона також буде оснащена чіпом Snapdragon 765 і підтримкою 5G.

За словами інформаторів, анонс лінійки відбудеться 15 квітня.