Нова смарт-колонка Nest Audio на 75% гучніша, ніж оригінальний Google Home

Крім офіційної презентації Pixel 4a 5G і Pixel 5, вчора на онлайн-заході компанія Google також представила свій новітній інтелектуальний динамік Nest Audio. Колонка повністю оброблена тканиною, під якою заховані чотири світлодіоди, що включаються під час взаємодії з пристроєм.

Коштує Nest Audio на момент запуску на 30 доларів дешевше, ніж її попередник, — всього 99 доларів. За цю суму користувачі отримають звукову систему з 75-міліметровим «середньочастотним динаміком» і трьома мікрофонами.

Google стверджує, що колонка Nest Audio на 75% гучніша, ніж оригінальний Google Home. Компанія обіцяє «повний, чистий і природний» звук, оскільки вона витратила понад 500 годин на налаштування, забезпечуючи збалансовані низькі, середні і високі частоти.

Колонка також отримала функцію, що дозволяє сполучити дві такі колонки для створення стереозвуку. А функції Ambient IQ Nest Audio регулюють гучність відтворення в залежності від фонового шуму в будинку. Також пристрій підтримує Google Assistant.

Nest Audio оснащений чотирьохядерним процесором Cortex-A53 з тактовою частотою 1,8 ГГц. Динамік підключається до Wi-Fi a/b/g/n/ac, а його корпус на 70% виготовлений з переробленого пластику.