Нова функція Microsoft Edge допомагає розділити робочий та особистий час

За останні місяці ми стали все більш залежними від Інтернету, ніж будь-коли раніше. Цим скористалася компанія Microsoft, яка вирішила додати в Edge нову функцію, яка допоможе балансувати між робочим та особистим життям.

Сучасні веб-браузери вже давно підтримують можливість мати кілька профілів в одному додатку, що ідеально підходить для комп’ютера, яким користуються кілька людей. Така можливість стала ще більш важливою зараз, оскільки деякі люди працюють з дому і використовують один і той же комп’ютер, і один і той же браузер.

Останнє оновлення Microsoft Edge приносить підтримку автоматичного перемикання між профілями. Тепер, якщо ви будете знаходитися в особистому профілі і спробуєте відкрити сторінку або посилання, яке може використовуватися для роботи, Edge запитає, чи хочете ви відкрити її в іншому профілі. Дайте відповідь «так», і браузер відкриє її в новому окремому вікні.

Крім цього, функція «Колекції» стала доступна в мобільних версіях Microsoft Edge. Ця функція дозволяє додавати веб-сторінки, зображення та інший контент в колекції, які ви можете систематизувати. Функція вже деякий час доступна на настільних комп’ютерах, а тепер дісталася і до Microsoft Edge для Android і iOS.