Названо найбезпечніший і одразу найнепопулярніший месенджер в Україні

Вибір месенджерів сьогодні є дуже великий і кожен із них пропонує різного роду функції та можливості. Тобто кожна людина зможе знайти те, що їй найбільше потрібно. При цьому, я думаю ви також це помітили, що зараз основним критерієм вибору месенджера все ж є безпека, тобто забезпечення максимальної конфіденційності особистої інформації користувачів. Так, це питання сьогодні стоїть гостро, відповідно до цього, в даній статті буде названо найбезпечніший і одразу найнепопулярніший месенджер в Україні.

Розпочинаємо із найбезпечнішого месенджера – і ним став Signal. Месенджер Signal є досить простим месенджером, який отримав стандартний набір функцій, але при цьому значна увага приділена конфіденційності. Основними функціями, які надає месенджер Signal є відправка повідомлень, медіа файлів, створення групових чатів, голосових повідомлень, можливість здійснення аудіо та відеодзвінків, використання стікерів, тощо. Доступний додаток для пристроїв Windows, iOS, Mac OS, Android. Для шифрування повідомлень тут використовується E2E-шифрування, яке ще й ввімкнене по замовчуванню. Тобто гарантія конфіденційності справді на високому рівні.

Правда не може обійтись і без недоліків, і в даному випадку це те, що акаунт прив’язується до вашого номеру телефону, в принципі, як і всюди. Відповідно при необхідності збереження вашого особистого номеру телефону, тут хіба доведеться використовувати другу сім-карту.

Загалом, даний месенджер досить зручно використовувати в якихось конкретних цілях, до прикладу вияснення робочих моментів чи інших листуваннях, які потребують максимальної конфіденційності. Тобто таким чином ви можете розмежувати листування з рідними та колегами по роботі.

І останнє, чого ми ще не назвали, так це який же месенджер є найнепопулярнішим в Україні. Можливо ви будете здивовані, але той самий Signal. Так, на українському ринку основними месенджерами, якими користуються є Telegram, Вайбер та WhatsApp.