Наступник OnePlus Nord вже в розробці

Недавно з’явилася інформація про те, що китайський бренд OnePlus планує незабаром презентувати новий доступний смартфон OnePlus Nord SE. Також стало відомо, що компанія готується до презентації OnePlus Nord 2 у першому кварталі наступного року.

Інформацію про це опублікувало видання Gizmochina з посиланням на інсайдера. Згідно з цими даними, модель фігурує під кодовим іменем “Denniz”. Інсайдер розповів, що смартфон буде належати до другого покоління доступних смартфонів OnePlus.

Модель працюватиме під управлінням субфлагманського чіпсета Qualcomm (скоріш за все, ним стане субфлагманський чіпсет Qualcomm Snadpragon 775G, який має бути презентований вже на Qualcomm Tech Summit, разом зі Snapdragon 875). Дизайн основної камери повинен нагадувати квадрокамеру OnePlus 8T, очікується, Що модель оснастять дисплеєм Fluid AMOLED з частотою оновлення 90 Гц або 120 Гц.

OnePlus Nord 2 мають презентувати у 2021 році, як заміну OnePlus Nord, який був презентований у липні цього року. Щоправда, враховуючи, наскільки рано з’явилася інформація про розробку моделі, її можуть презентувати набагато швидше, ніж за рік після виходу оригіналу. Очікується, що ціна моделі буде посередині між OnePlus 9 та OnePlus Nord SE.