Motorola готує флагманський смартфон на Snapdragon 865

Останні декілька років компанія Motorola фокусується на бюджетному та середньобюджетному сегментах, майже не випускаючи флагманських смартфонів. Останній раз компанія показала флагманський модельний ряд Edge, у який ввійшли смартфони Edge на Qualcomm Snapdragon 765G та Edge+ на Qualcomm Snapdragon 865. Зараз компанія планує презентувати ще один флагманський смартфон на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865, який повинен бути презентованим вже у найближчі декілька тижнів.

Згідно з даними від видання Gizchina, компанія Motorola працює над смартоном з кодовим модельним іменем “Nio”. Девайс фігурує під модельним номером XT2125 та працює на флагманському чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865, як і Motorola Edge+. Досить дивно бачити такий чіпсет, враховуючи наявність на ринку флагманського чіпсета Qualcomm Snapdragon 865+. В парі з чіпсетом буде 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складатиме 128 ГБ. Щоправда, смартфон буде доступний і у версії з 12 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті.

Очікується, що смартфон буде оснащений дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, частота оновлення дисплея складе 90 Гц. Motorola Nio буде оснащений потрійною основною камерою з головним сенсором OmniVision OV64B роздільною здатністю 64 МП, ультрашироким сенсором OmniVision OV16A10 на 16 МП та датчиком глибини на 2 МП. На передній панелі буде фронтальна камера з головним сенсором на 16 МП та ультрашироким сенсором на 8 МП.