Moto Edge 50 Pro від Motorola засвітився одразу в декількох тизерах, які розкривають версії, характеристики та дату випуску телефона

Motorola готується до випуску свого наступного флагмана, Moto Edge 50 Pro, який отримає щойно представлений чипсет Snapdragon 8s Gen 3. Про це повідомляє китайський підрозділ компанії, який підтвердив використання чипсета для X50 Ultra, що буде місцевою назвою для моделі Pro.

Також очікується, що телефон вийде на ринок Сполучених Штатів під назвою Edge+ (2024), оскільки Motorola використовує приставку Plus для своїх флагманів для американських користувачів.

Телефон також з’явився в декількох відео-витоках та тизерах, розкриваючи дату виходу 3 квітня, яка вже раніше повідомлялась.

Згідно з деякими відео, які намагаються продемонструвати X50 Ultra/Edge 50 Pro, телефон матиме екран 6,7 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 165 Гц, 12 ГБ оперативної пам’яті та до 512 ГБ пам’яті для зберігання. Однак ці відео можуть бути переробленими кадрами з Edge 40 Pro, оскільки вони не розкривають нічого нового, навіть специфічних для Android 14 функцій.

Moto Edge 50 Pro вже доступний на Flipkart з власною сторінкою-обіцянкою. Це підтверджує деякі характеристики, такі як основна камера на 50 Мп, яка також принесе автофокусування при зйомці відео, AI адаптивну стабілізацію та покращення фотографій за допомогою штучного інтелекту.

На сторінці також заявляється, що екран матиме роздільну здатність 1220p та частоту оновлення 144 Гц, що суперечить відео. Крім того, Motorola зазначила, що це буде перший телефон з екраном, що підтверджений Pantone, який принесе “реальні кольори” та “точні тони шкіри” найавтентичнішим способом.

Moto Edge 50 Pro з’явиться у трьох кольорах – білий, фіолетовий та чорний. Очікуємо більше деталей про телефон, оскільки він знаходиться на порозі виходу.