Microsoft Teams розширює свої можливості

Microsoft починає розгортання нових функцій Microsoft Teams, що дозволяють використовувати додаток для особистого спілкування. Оновлені інструменти призначені для того, щоб використовувати один і той же додаток як для взаємодії під час робочого процесу, так і для спілкування з друзями і близькими.

Microsoft намагається використовувати всі найкращі функції, призначені для роботи, і зробити їх актуальними для тих випадків, коли вони можуть знадобитися вдома. Платформа Microsoft Teams буде включати в себе основи текстового чату і відеозв’язку, а також можливість обміну GIF-файлами, документами, календарем та місцезнаходженням. З’явиться навіть охайна панель подій, місць, завдань і зображень, якими поділилися учасники в групі.

Розробники випустять оновлення Microsoft Teams для iOS і Android, щоб кожен користувач зміг увійти в додатки з особистого облікового запису Microsoft. Користувачі також зможуть швидко перемикатися з робочої на домашій обліковий запис і використовувати особисту версію разом з іншими додатками Office, такими як Word, Excel і PowerPoint. Документи будуть зберігатися на Onedrive, щоб у користувачів була можливість отримати доступ до цих документів з різних пристроїв, а не тільки з мобільного телефону.

Microsoft Teams також надає «сейф» для безпечного зберігання та обміну важливою інформацією. Користувачі можуть обмінюватися інформацією прямісінько з додатку Teams. Безпека даних забезпечується двофакторною автентифікацією і наскрізним шифруванням.

Попередній перегляд призначеної для користувача версії Microsoft Teams почнеться сьогодні і в найближчі тижні з’явиться для Android і iOS. Microsoft також планує випустити додаткові функції в додатках на основі відгуків, перш ніж перейти до настільних і веб-версій команд.