Meizu 17 отримає підтримку швидкої зарядки

Китайський виробник Meizu випустить флагманський смартфон Meizu 17 15 квітня. В Мережі вже з’явилося багато рендерів і «реальних зображень» пристрою з суперечливим дизайном. Тим не менш, це буде перший телефон Meizu з підтримкою 5G, і компанія також працює над можливостями зарядки. Сьогодні стало відомо, що модель надійде з зарядним пристроєм на 30 Вт.

Специфікації були опубліковані в базі даних 3C. Модельний номер смартфона — M081Q. Відзначається, що зарядний пристрій буде поставлятися під номером моделі UP1030, і він підтримує максимальну швидкість зарядки 30 Вт.

Оскільки Xiaomi представить й більш просунуту версію смартфона — Meizu 17 Pro — варто очікувати, що модель отримає більш путужну зарядку.

Згідно з попередніми витоками, Meizu 17 отримає 6,5-дюймовий 90-Гц зігнутий OLED-екран, SoC Snapdragon 865, оперативну пам’ять LPDDR5 і флеш-пам’ять UFS 3.0, а також акумулятор ємністю 4500 мАг. Цей пристрій також буде оснащено 64-мегапіксельною основною камерою в поєднанні з ширококутною 20-мегапіксельною і телеоб’єктивом на 12 мегапікселів. Пристрій буде підтримувати мережу 5G Dual SA/NSA, а також Wi-Fi 6.

Деякі джерела повідомляли, що базова версія смартфона буде оцінена в $565.