LG незабаром випустить OLED і РК-телевізори з роздільною здатністю 4K

Минулого місяця LG офіційно анонсувала нову лінійку телевізорів, яка вийде в 2021 році. Тепер компанія оголосила про її глобальне розгортання.

У цьому році на ринку з’явиться нова лінійка високоякісних РК-телевізорів QNED 4K і 8K, які поєднують в собі технологію квантових точок з міні-світлодіодним підсвічуванням, а також цікавий набір опцій OLED. Зокрема LG додала в нові телевізори функцію All Picture Pro, яка дозволяє пристрою автоматично регулювати ті чи інші аспекти щодо зображення, яке транслюється на дисплеї, коли користувач обере потрібний режим роботи.

Серія G1 отримала технологію OLED-панелей evo, яка повинна забезпечити кращу яскравість і розширений HDR. Що стосується основної лінійки LG C1, то вона буде представлена ​​в різних розмірах: від 48 до 83 дюймів. Варіанти ж B1 і A1 будуть представлені за дуже низькою ціною.

Кожен телевізор в лінійці 2021 року випуску, зокрема A1, оснащений функціями eARC і ALLM, навіть якщо у них немає HDMI 2.1.

Перші OLED- і РК-телевізори LG 2021 року з’являться в продажі в цьому кварталі, хоча про те, де і коли, ще не оголошено. Ціни на моделі поки що також не повідомляються.

Ресурс FlatpanelsHD вказує, що моделі C1 і G1 будуть випущені в квітні, а лінійка A1 буде виведена на комерційний ринок пізніше.