Lenovo Legion Slim 7i — найтонший у світі ігровий ноутбук

Компанія Lenovo випустила новий ігровий ноутбук Legion Slim 7i. За заявою виробника, він отримав найтонший корпус серед ноутбуків Legion. Slim 7i важить трохи менше чотирьох фунтів (1,86 кг) і використовує технологію перемикання графіки NVIDIA Advanced Optimus і аж до NVIDIA GeForce RTX 2060 з Max-Q.

Завдяки технології Advanced Optimus, Legion Slim 7i може перемикатися між більш низьким енергоспоживанням в менш інтенсивні моменти і підвищеним енергоспоживанням в ситуаціях з високим навантаженням на графічний процесор. Теоретично, це повинно збільшити час автономної роботи і частоту кадрів. Вбудований Max-Q Dynamic Boost дозволяє системі перерозподіляти потужність з центрального процесора на графічний процесор під час ігрових сесій, що може підвищити продуктивність до 10%.

Ноутбук оснащений мобільним процесором Intel Core i9 HK 10-го покоління, SSD-накопичувачем ємністю до 2 ТБ, оперативною пам’яттю до 32 Гб і декількома варіантами екрану з діагоналлю 15,6 дюйма: ви можете обрати дисплей 4K з частотою оновлення 60 Гц і яскравістю 600 ніт (підійде для стримерів) або дисплей Full HD з частотою оновлення 144 Гц (краще підходить для кіберспортсменів). Legion Slim 7i також отримав акумулятор на 71 Вт-ч, який забезпечує 7,75 годин роботи і підтримку швидкої зарядки.

Зауважимо, що як оперативна пам’ять, так і чіпи пам’яті SSD розпаяні на системній платі — модель позбавлена ​​можливості власноручної модернізації.

На додаток до RGB-підсвічування нової клавіатури TrueStrike, створеної Corsair, ви отримаєте сканер відбитків пальців і шторку на веб-камері. Серед інтерфейсних роз’ємів ноутбука — два порти USB-C з інтерфейсом Thunderbolt 3 і два USB 3.2 Gen 2 Type-A.

Ноутбук доступний в алюмінієвому корпусі сірого кольору за ціною від 1329 доларів. Його можна буде придбати в жовтні.