Ключові характеристики Honor X10 з’явилися в Мережі

Незадовго до передбачуваного анонсу, смартфон Honor X10 з’явився в списку на китайському веб-сайті сертифікації MIIT, а також в базі даних китайського регулятора TENAA, де були опубліковані зображення пристрою. Новинка отримає сканер відбитків пальців і основну камеру, представлену чотирма модулями.

Згідно з витоком, смартфон отримає 6,63-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD + (2,400 × 1,080 пікселів). Основна камера смартфона, судячи з опублікованих зображень, отримає чотири сенсора, характеристики яких регулятор не уточнює. Сканер відбитків пальців розташується збоку. Габарити пристрою складуть 163,7 × 76,5 × 8,8 мм.

Смартфон буде побудований на базі восьмиядерного процесора Kirin 820 5G. Варіанти оперативної пам’яті невідомі. Ємність акумулятора складе 4200 мАг, яка забезпечуватиме швидку зарядку потужністю 22,5 Вт через порт USB Type-C.

Що стосується ОС, то Honor X10, швидше за все, буде працювати з новітньою ОС Android 10 «з коробки». Вартість пристрою, за чутками, складе від $282, а дата анонсу буде оголошена пізніше.