iPhone 13 буде цікавіший за своїх попередників

Якщо посилатися на новий звіт авторитетного видання Bloomberg, наступний iPhone зможе записувати відео в портретному режимі, і навіть знімати в ProRes. Вже досить давно зарекомендував себе інсайдер на ім’я Марк Гурман на цей раз стверджує, що майбутня модель модель смартфона, яка скоріш за все буде називатися iPhone 13, також зможе запропонувати своїм власникам ще сильніше поліпшені фільтри, які дозволять покращити зображення вже після зйомки.

Цікаво також і те, що джерела Марка Гурмана припускають, що даний смартфон стане більшою мірою саме еволюцією в порівнянні з революцією, якої свого часу став iPhone 12. Загальний дизайн, розміри дисплеїв, габарити, представники модельного ряд і так далі найвірогідніше залишаться колишніми. Істотним ж відмінністю від попереднього сімейства смартфонів стане новий чіп A15, а також технологія екрану. Також слід зазначити і те, що Марк Гурман сказав, що для камер FaceID буде використовуватися ще сильніше зменшена менша виїмка, а також що дисплей буде мати більш високу частоту оновлення.

І так, деякі з цих витоків повністю збігаються з ранніми витоками, які просочилися в мережу в лютому, коли інший авторитетний інсайдер, Макс Вайнбах, заявив, що новий смартфон від Apple отримає постійно включений дисплей з низьким енергоспоживанням і частотою оновлення в 120 Гц, створений за технологією LTPO. Більш того, навіть такі аналітики як Мінг-Чі Куо і Макс Вайнбах раніше вже повідомляли про те, що нові телефони компанії також зможуть знімати живі відео в портретному режимі. Той факт, що багато хто з цих витоків більш-менш підтверджуються відразу декількома великими і вірогідними «постачальниками» подібної інформації надає велику вагу тому, що всі ці витоку є правдивими.