iPhone 12 Pro погано показує себе в тестах автономності

Компанія Apple не так давно презентувала нове покоління флагманських смартфонів iPhone 12. Незважаючи на офіційну інформацію, згідно з якою iPhone 12 не гірший за iPhone 11, незважаючи на об’єм акумулятора, який у новому поколінні зменшили, результат виявився іншим – iPhone 12 відчутно відстає від iPhone 11 в плані автономності, особливо в плані автономності.

Зараз виявилося, що iPhone 12 відчутно гірше показує себе в 3D-іграх, ніж його попередники, це ж стосується й iPhone 12 Pro. Автономність смартфонів складає близько 3 годин, у той час як у iPhone 11 Pro цей показник складає 6.5 годин, а у iPhone 11 – 7.5. Більше того, навіть iPhone SE 2020 з його крихітним акумулятором показує на 2 години більшу автономність у такому сценарії використання.

Особливо добре проблеми з автономністю видно при порівнянні з флагманськими Android-смартфонами. Для прикладу, Xiaomi Mi 10 Pro може пропрацювати 10 годин при такому сценарії, що більш ніж у три рази перевищує результати iPhone 12 та 12 Pro. Джерело також повідомило, що тестування проводилося у COD:Mobile та Minecraft. При браузингу смартфони показали себе значно краще, лише трохи уступивши Xiaomi Mi 10 Pro. А от при відтворенні відео з YouTube iPhone 12 та 12 Pro показали себе на одному рівні з iPhone 11 та iPhone 11 Pro відповідно.