iOS 14 може отримати довгоочікувану функцію Android-смартфонів

Хакери iOS поділилися цікавим скріншотом, який демонструє потенційно затребувану функцію iOS 14 — можливість запису як звичайних дзвінків, так і дзвінків Facetime. Проте джерело попереджає, що користувачі повинні робити це на законних підставах.

Знімок екрану, імовірно знайдений у витікшій в Мережу копії iOS 14 від IT Home, говорить: «Включення цього перемикача дозволить записувати всі вхідні і вихідні дзвінки на цьому пристрої».

Далі слідує попередження про те, що власник iPhone зобов’язаний використовувати цю функцію на законних підставах. Однак запис дзвінків — це одна велика законодавча складність. Багато штатів і країн США вимагають повідомити кожного учасника розмови про те, що вони записуються. Деякі країни, в тому числі Австралія та Індія, повністю забороняють такі записи. А в Фінляндії, Румунії, Данії та низці інших країн записувати розмову можна, а от публікувати — ні.

Найбільш очевидна причина поставити під сумнів правдивість цього звіту полягає в тому, що назва FaceTime написана з помилкою. При цьому зображення імовірно взяте з копії збірки iOS 14 від грудня 2019 року, тому не виключено, що в такий ранній версії могла бути помилка.