Huawei представила надшвидку бездротову зарядку для смартфонів

Компанія Huawei представила надшвидкий бездротовий зарядний пристрій, який підтримує бездротову зарядку потужністю 40 Вт. Крім цього компанія показала двопортовий зарядний пристрій з нітридом галію.

Надшвидкий вертикальний бездротовий зарядний пристрій Huawei використовує глянцеву скляну панель, корпус з алюмінієвого сплаву і кут нахилу у 60 градусів. Зарядний пристрій має дизайн з повітряним охолодженням. Є вбудований відцентровий вентилятор і тривимірний повітропровід.

Він має вбудовану подвійну котушку з великим індукційним діапазоном і підтримує до 40 Вт бездротової зарядки. Зовнішній світлодіодний індикатор може відображати поточний стан зарядки телефону в будь-який час. Пристрій також отримав сертифікат безпечної швидкої зарядки.

Крім зарядного пристроя, HUAWEI представила блок живлення з двома портами USB (Type-A і Type-C), що підтримує максимальну вихідну потужність в 65 Вт. Його електронні компоненти виготовлені із застосуванням нітриду галію, що забезпечує високий рівень тепловіддачі і значно більший термін експлуатації при регулярній роботі під навантаженням.

Вартість бездротової док-станції становить $39, а зарядний пристрій коштує $35.