Хто отримав головні нагороди премії GLOMO на виставці MWC 2024

Всесвітній мобільний конгрес у Барселоні завершується, і Global Mobile Awards (GLOMO) оголосила своїх щорічних переможців. Судді присудили 28 нагород у 6 категоріях, чотири з яких – у розділі “Пристрої”:

  • Найкращий смартфон: Серія Google Pixel 8
  • Проривна інновація: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
  • Найкращий підключений споживчий пристрій: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra
  • Кращий на виставці: Honor Magic V2 RSR Porsche Design

Телефони Pixel 8 та Pixel 8 Pro отримали бажану нагороду “Найкращий смартфон”, випередивши серію iPhone 15 Pro, лінійку Galaxy S23, Z Flip5 та OnePlus Open/Oppo Find N3. Нагорода присуджується за “видатну продуктивність, інновації та лідерство” для смартфонів, випущених у період з січня 2023 року по грудень 2023 року.

У номінації “Проривна інновація” до шорт-листа потрапили кремнієво-вуглецевий акумулятор Magic V2, зобов’язання Google щодо 7 років оновлень та можливості штучного інтелекту. Судді вирішили, що саме новітній чипсет Qualcomm заслуговує на нагороду за “основні апаратні та програмні інновації в самих смартфонах”.

Galaxy Tab S9 Ultra переміг у досить різноманітній компанії, адже серед інших номінантів були Motorola Defy 2 із супутниковим зв’язком від Bullitt, HTC Vive XR Elite, Huawei Watch Ultimate та окуляри RayNeo Air2 XR Glasses.

Врешті-решт, планшет Samsung здобув перемогу, оскільки був визнаний найкращим “повсякденним електронним пристроєм або гаджетом, який надає користувачеві нові та розумні додатки, ефективність та функціональність вдома або в дорозі”.

Переможець Best in Show був обраний серед представлених на конгресі продуктів. Magic V2 RSR Porsche Edition, технічно вперше представлений в Китаї, був представлений міжнародній аудиторії в Барселоні 25 лютого.

З рештою категорій GLOMO можна ознайомитися за посиланням.