Новий планшет Honor V6 отримав Kirin 985, WiFi 6+ і акумулятор ємністю 7250 мАг

Сьогодні Honor провела конференцію Smart Life, на якій представила планшет Honor V6. Це перший пристрій з підтримкою підключення 5G і WiFi 6.

Honor V6 оснащений 10,4-дюймовим повноекранним дисплеєм з роздільною здатністю 2K і співвідношенням екрану до корпусу 84%. Планшет отримав чіпсет Kirin 985, який підтримує 5G-з’єднання. Він також підтримує технологію WiFi 6 +, смугу пропускання 160 МГц і динамічну технологію вузької смуги пропускання, що дозволяє йому завантажуватися швидше. Він також оснащений модернізованим звуковим ефектом Histen 6.1 3D від Huawei і чотирма динаміками великої амплітуди.

Крім того, на борту встановлена ​​масивна батарея ємністю 7250 мАг, яку можна заряджати через порт USB-C. Пристрій підтримує надшвидку зарядку потужністю 22,5 Вт. Що стосується аспекту камери, Honor V6 має одну 8-мегапіксельну камеру спереду. Планшет також оснащений 13-мегапіксельною основною камерою.

Планшет Honor V6 також поставляється зі стилусом, який отримав назву Magic Pencil, а також з механічною клавіатурою, яка синхронізується з пристроєм за допомогою Bluetooth.

Ціну оголосять 13 червня.