Honor 20S: лайт-версія Honor 20 з потрійною камерою і чіпом Kirin 810

Honor 20 з’явився на світ в один з найдраматичніших моментів в історії Huawei і її суббренда. Загроза санкцій США і проблеми з сертифікацією нових смартфонів, давали привід говорити про те, що ця модель цілком може стати останньою в портфоліо бренду з повноцінним Android.

Невизначеність у взаєминах з США зберігається і Google на даному етапі відмовляє в сертифікації нових флагманів серії Huawei Mate 30. Проте, компанія і не думає зупиняти конвеєр з виробництва мобільних пристроїв і готує до релізу Honor 20S – спрощену версію Honor 20.

Прем’єра новинки відбудеться 4 вересня і її характеристики вже з’явилися в мережі. Відрізняти цю модель від Honor 20 буде тільки наявність процесора Kirin 810, кількість датчиків в основній камері стане на один менше і в даному випадку відмовилися від модуля для макрозйомки.

В іншому це та ж центральна модель серії. Honor 20S приписують дисплей діагоналлю 6,26 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 точок, фронтальну 32-мегапіксельну камеру, три сенсори на задній панелі на 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Смартфон отримає акумулятор ємністю 3750 мАг, 6 Гб оперативної пам’яті, флеш-модуль на 128 Гб і ОС Android 9.0 Pie з оболонкою Magic UI.

Чи стане популярним Honor 20S, багато в чому буде визначати той цінник, який запросять за нього.