Холдинг VK позбувся доступу до серверів Microsoft

Компанія Microsoft заявила про те, що призупиняє продажі продуктів на російському ринку, ще 4 березня. Сервіси компанії, у тому числі Microsoft Store, стали недоступними для російських користувачів, нові товари також будуть недоступними для користувачів з росії. Окрім цього, Microsoft жертвує гроші постраждалим від війни, а також допомагає Україні у сфері кібербезпеки.

Тепер стало відомо про те, що у російського холдингу VK, який раніше був відомий під назвою Mail.ru Group, тепер немає доступу до серверів компанії Microsoft. Через це у користувачів поштового сервісу Mail.ru виникли проблеми – у користувачів немає змоги переглянути файл, прикріплений до повідомлення.

Нагадаємо, що нещодавно компанією Microsoft також було прийняте рішення про припинення продаж ігор у російських магазинах цифрової дистрибуції. Окрім цього, припинилися продажі ігор Bethesda, оскільки студія нещодавно була куплена компанією Microsoft. Мова йде про магазин PS Store, Steam та інші магазини цифрової дистрибуції.