Google Pixel 6 Pro вперше показали в робочому стані. Відео

Нещодавно джерело опублікувало нові рендери флагманських смартфонів Google, які будуть випущені під назвами Pixel 6 і Pixel 6 Pro, а тепер в Мережі з’явився перший відеоролик, що демонструє увімкнений Google Pixel 6 Pro.

Варто відзначити, що Google Pixel 6 Pro виглядає дійсно унікально: цьому сприяють і новий дизайн головної камери, і новий колір задньої панелі, яка, схоже, покрита захисним склом. Пристрій, показаний на відео, є предрелізною версією, яка відрізняється від фінальної тільки логотипом на задній панелі.

На відміну від всіх попередніх телефонів Pixel, флагман Google Pixel 6 Pro отримає екран, вигнутий з боків, як у багатьох інших сучасних топових Android-телефонів. Автор відеоролика підтвердив, що за розмірами він схожий на Galaxy S21 Ultra.

У другому відеоролику можна знайти кілька фотографій телефону, в тому числі скріншоти екрану налаштувань і додатки CPU-Z. Останній розкриває характеристики однокристальної системи Tensor: платформа отримає два ядра Cortex-X1, а також ядра Cortex-A76.

Google Pixel 6 Pro отримає 6,7-дюймовий дисплей роздільною здатністю QHD+ з частотою 120 Гц, потрійну камеру, включно з ширококутним, надширококутним і телеоб’єктивом з 4-кратним збільшенням.

Повідомляється, що мобільні телефони серії Google Pixel 6 стануть доступні для попереднього замовлення з 19 жовтня і надійдуть у продаж 28 жовтня.