Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro у включеному стані показали на шпигунських фото

Судячи з заяви Google, нову серію флагманських смартфонів Pixel 6 офіційно запустять 19 жовтня, а тим часом джерела опублікували шпигунські зображення Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro, на яких можна роздивитися дизайн лицьових частин смартфонів.

Фотографії підтверджують, що смартфони отримали один отвір для фронтальної камери, при цьому Google Pixel 6 має ширші рамки по периметру, ніж у Google Pixel 6 Pro. У старшої моделі екран трохи зігнутий з боків, а підборіддя є приблизно таким же, як у Google Pixel 6.

Раніше в цьому році компанія заявила, що серія Pixel 6 буде оснащена новою однокристальною системою Google Tensor (TPU), яка підтримує технологію штучного інтелекту для поліпшення розпізнавання голосу та обробки фотографій і відео. Google заявила, що чип Tensor зробить Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro найшвидшими, розумними і безпечними телефонами Pixel на сьогодні.

За останніми даними, прийняття попередніх замовлень на Pixel 6 і Pixel 6 Pro в Європі стартує в день анонсу, 19 жовтня, і триватиме до 27 жовтня. Продажі почнуться 28 жовтня за ціною від 650 євро, при передзамовленні в Європі додають бонусні навушники.