Google оновила Gmail і інші додатки для iOS вперше за кілька місяців

FILED - ILLUSTRATION - 04 July 2018, Germany, Berlin: The logo of the Gmail application can be seen on the screen of an iPhone. Google defended the controversial practice of App developers scanning the digital mailboxes at the Gmail service. Photo: Fabian Sommer/dpa (Photo by Fabian Sommer/picture alliance via Getty Images)

Компанія Google вперше за кілька місяців оновила свої основні програми для iOS: Gmail, Meet, Sheets, Docs, Календар і Tasks. Судячи з опису оновлень, вони не отримали суттєвих змін і сконцентровані на виправленні відомих помилок і підвищенні продуктивності.

Tasks тепер підтримують віджети в iOS 14. А Документи і Календар отримали ярлики конфіденційності, які тепер необхідні для того, щоб програми були опубліковані в офіційному магазині цифрового контенту App Store.

Оновлення деяких великих додатків Google для iOS все ще знаходяться в підвішеному стані. Компанія не вносила ніяких змін в додаток Chrome з листопада. 7 грудня Google випустила останню версію програми Drive для iOS — це відбулося за день до того, як Apple ввела обов’язкові мітки конфіденційності. На сторінці Drive в App Store з’явилася мітка конфіденційності, а в Chrome вона поки що відсутня.