DALL-E від OpenAI тепер дозволяє редагувати зображення

Іноді буває складно знайти правильну підказку, щоб змусити DALL-E від OpenAI створити саме те зображення, яке ви шукаєте. Але генератор зображень від творця ChatGPT отримує нові функції для редагування, які повинні допомогти в цьому.

OpenAI оголосила, що DALL-E отримує набір нових функцій. Перша з них – це інструменти для редагування, які доступні як в інтернеті, так і на мобільних пристроях при використанні DALL-E в ChatGPT. Іконка редагування з’явиться, коли користувач натисне на створене зображення. Потім він зможе виділити область на зображенні й надати підказку. У прикладі в твіті нижче показано, як користувач виділяє вуха пуделя і просить DALL-E додати бантики.

Друге оновлення DALL-E – це попередньо встановлені пропозиції щодо стилю. Ці пропозиції змусять ШІ генерувати зображення в різних художніх стилях, таких як ксилографія, синтвейв, фантастика або готика. Здається, ці підказки слугуватимуть відправною точкою, якщо вам потрібна допомога у створенні чогось нового.

Включення обох функцій має трохи полегшити створення зображень для тих з нас, хто не є майстром швидкого реагування. Однак, вам все одно потрібно знати, що саме ви хочете додати або прибрати з зображення.