Чохли для iPhone 16 підтверджують чутки про особливість камери

Кілька днів тому відбувся витік перших нібито чохлів для iPhone 16 Pro, на яких була зображена кнопка “Зйомка” збоку, а сьогодні те ж саме сталося і з моделями, що не належать до Pro. Тобто є новий витік чохлів, і він показує два чохли, імовірно призначені для базових моделей – iPhone 16 і iPhone 16 Plus.

Це підтверджує часто обговорювану зміну дизайну острівця камери майбутніх iPhone 16 і iPhone 16 Plus. Як бачите, два сенсори більше не будуть розташовані по діагоналі всередині форми, схожої на коло.

Цього року вони будуть розташовані один під одним у вертикальному виступі камери, а масив світлодіодного спалаху буде розміщений праворуч від цього виступу. Останні прототипи моделей iPhone 16, які не є Pro, мають два окремих кільця для двох камер, розміщених на рельєфній поверхні у формі пігулки.

Це створює враження, що Apple надихнулася дизайном iPhone X. Але суть перестановки полягає в тому, що обидва телефони, які вийдуть на ринок цієї осені, зможуть підтримувати просторовий відеозапис.

Кажуть, що iPhone 16 і iPhone 16 Plus також запозичили кнопку “Дія” з iPhone 15 Pro, а також чутливу до сили натискання кнопку “Захоплення”, яка, за чутками, також з’явиться в iPhone 16 Pro.

Це все ще досить рання стадія циклу розробки iPhone, тому все може дещо змінитися до очікуваного вересневого релізу цих телефонів, майте це на увазі.