Бюджетний Redmi 10 отримав потужний акумулятор і 6,5-дюймовий екран

На цьому тижні в продаж надійшов новий бюджетний смартфон Redmi 10, який до 28 серпня можна придбати за зниженою ціною 159 доларів, після чого рекомендована роздрібна ціна складе 179 доларів.

У зв’язку з початком продажів Xiaomi опублікувала наступну картинку, яка наочно демонструє, наскільки Redmi 10 перевершує попередника в особі Redmi 9. Новинка отримала 50-мегапіксельну камеру проти 13-мегапіксельною у Redmi 9. Частота оновлення екрану збільшилася з 60 до 90 Гц, новий смартфон отримав зворотну дротову зарядку, стереодинаміки, а також потужний зарядний пристрій в комплекті.

Нагадаємо, Redmi 10 оснащений 6,5-дюймовим екраном роздільною здатністю FullHD + з адаптивною частотою оновлення до 90 Гц. У центральній верхній частині дисплею розташований отвір для фронтальної камери роздільною здатністю 8 Мп. В основній камері встановлено головний датчик зображення роздільною здатністю 50 Мп, а також додаткові модулі роздільною здатністю 8, 2 і 2 Мп.

Redmi 10 працює під управлінням операційної системи Android 11 з встановленої поверх оболонкою MIUI 12. Акумулятор ємністю 5000 мА • год підтримує 18-ватну зарядку. У комплект поставки входить смартфон, зарядний пристрій, кабель і захисний чохол.