На український ринок виходить популярний у США, Південній й Північній Америці бренд телефонних аксесуарів та гаджетів Miccell

Miccell, заснований у 2007 році, вже 15 років займається експортною торгівлею аксесуарами для мобільних телефонів. Бренд зареєстрований у 87 країнах світу, зокрема в Бразилії, Перу, Уругваї, Чилі, Дубаї та Туреччині.

Тепер до цього списку доєдналася й Україна. І в цьому матеріалі ми розповімо про бренд якісних, надійних та технологічних, проте недорогих пристроїв, які станув в пригоді кожному.

Що таке бренд Miccell?

Miccell спеціалізується на створенні відносно простої периферії, яка, однак, потрібна кожному користувачу. Це, в першу чергу, зарядні пристрої для мобільних телефонів, кабелі для передачі даних, блоки живлення, павербанки, навушники, бездротові колонки та інша дрібна електроніка. Замовити можна на сайті miccell.com.ua.

Бренд було початково створено з прицілом на ринки Південної та Північної Америки, де користувачі звертають увагу на співвідношення ціна/якість. Щоб отримати ці ринки, та почати поширювати свою продукцію, Miccell обрав ключові характеристики, яким має відповідати його продукція — це надійні технологічні продукти з гарантією якості за доступними цінами.

Для дотримання цих орієнтирів, компанія має вісім R&D команд та щороку інвестує 10% прибутку у розробку нових продуктів. Це дозволяє постійно удосконалювати пристрої відповідно до останніх потреб ринку, а також знизити витрати шляхом впровадження технічних удосконалень.

Щодо якості, то вся продукція Miccell відповідає стандарту AQL (Acceptable Quality Level), що передбачає низький рівень дефектів та браку на виробництві, підвищену надійність, а також відповідність законодавству та нормативам розвинених країн щодо безпеки та якості товарів.

Таким чином, даючи користувачам брендову, але при цьому недорогу альтернативу китайським «ноунейм» пристроям, які не дають жодної гарантії щодо якості виготовлення, безпечності та довговічності, Miccell досяг стратегічної співпраці з ексклюзивними дистриб’юторами в таких країнах, як США, Бразилія, Перу, Уругвай, Чилі, Дубай та Туреччина. Тепер до цього списку доєдналася й Україна.

Які товари пропонує Miccell і які в них переваги?

Однією з найочевидніших переваг Miccell є низька вартість продукції, проте бренд поєднує її зі швидкістю впровадження нових технологій та дизайну.

Якщо ми говоримо про бездротові пристрої компанії, то вони матимуть суперсучасний Bluetooth 5.3, якщо про зарядки, то вони підтримуватимуть найактуальніші протоколи — Power Delivery та Quick Charge, якщо про навушники — вони мають активне шумозаглушення та технології підвищення якості голосу. І так з кожним пристроєм.

Навушники Miccell VQ-BH76

Це навушники поєднують в собі буквально все, що користувач може очікувати від повністю бездротової гарнітури, яка підійде як для важливих робочих дзвінків, так і для прослуховування музики під час занять спортом.

  • Система активного шумозаглушення (ANC) дозволить вам зануритись у свій власний світ музики, відділившись від зовнішнього шуму. Ви отримаєте чистий, потужний звук, попри шум транспорту чи ремонт у сусідів.
  • Технологія підвищення якості голосу (ENC) забезпечує кришталево чисті дзвінки, навіть у шумних місцях. Ваші співрозмовники будуть чути виключно чіткий голос, а ви насолодитесь комфортом безперебійного спілкування.
  • Bluetooth 5.3 забезпечує швидке стабільне та енергоефективне з’єднання з вашим смартфоном, планшетом чи комп’ютером.
  • Акумулятор навушників має ємність 40mAh, а кейсу – 320mAh. Завдяки цьому, ви отримаєте до 5 годин безперебійного використання на одному заряді.
  • Захист від поту та вологи дозволяє забути про обмеження і насолоджуватись улюбленими треками під час занять спортом чи різних пригод.

Bluetooth колонка Miccell SP03

Miccell SP03 – ваш ідеальний вибір серед акустичних систем, яка поєднує в собі стильний дизайн та звукову якість. З цікавого — ця колонка підтримує технологію синхронного підключення, що дозволяє скороти стереосистему з вдвох пристроїв.

  • Функція послідовного підключення 1+1 пристроїв дозволяє легко налаштувати стерео звук, під’єднавши дві акустичні системи Miccell SP03.
  • Версія Bluetooth V5.3 забезпечує стабільне та швидке бездротове з’єднання з вашими пристроями на відстані до 10 метрів.
  • Акумулятор: 3600 мАг дозволяє насолоджуватись музикою протягом до 8 годин безперервного відтворення, що робить Miccell SP03 ідеальним варіантом для подорожей та відпочинку на природі.
  • Рівень захисту: IPX5 забезпечує високий рівень водонепроникності, дозволяє використовувати систему навіть під час дощу або вологи.

Вихід на український ринок ще одного бренду — це завжди гарна новина для користувачів. Особливо, якщо мова йде про такий бренд, як Miccel, що пропонує надійні технологічні продукти для щоденного використання за доступними цінами на сайті miccell.com.ua.