Asus задає нові стандарти в мобільній ігровій індустрії: представлено ROG Phone 8 з AMOLED 165 Гц та Snapdragon 8 Gen 3

Компанія Asus висунула на передовий ринок ігрових телефонів новий продукт – ROG Phone 8. Цей смартфон, як і його попередники, вражає продуктивністю та дизайном.

Дизайн ROG Phone 8 прикрашений плоским AMOLED-дисплеєм 165 Гц, який вражає тонкими рамками та центральним перфоратором. Важливий момент – цей ігровий телефон призначений не лише для геймерів, але й для повсякденного використання. Він вирізняється тонким профілем та налаштованим підсвічуванням Aura RGB на задній панелі, створюючи приємний естетичний вигляд.

Дві моделі – ROG Phone 8 і ROG Phone 8 Pro – оснащені вражаючим 6,78-дюймовим дисплеєм Samsung AMOLED LTPO з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 165 Гц. Під капотом обох пристроїв – процесор Snapdragon 8 Gen 3, що гарантує високу продуктивність.

ROG Phone 8 вражає найсучаснішою системою камер у серії ROG, забезпечуючи чіткі та якісні знімки. Ці телефони відрізняються не лише вражаючою продуктивністю, але й стильними кольорами – сірий та примарний чорний.

Щодо технічних характеристик, ROG Phone 8 має 12 ГБ / 16 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ внутрішньої UFS 4.0, а версія Pro оснащена 16 ГБ / 24 ГБ оперативної та 512 ГБ / 1 ТБ внутрішньої пам’яті UFS 4.0. Обидва смартфони оснащені 5500 мАг акумулятором та швидкою зарядкою 65 Вт.

Система кондуктивного охолодження, функції “AI Grabber” та “AI Wallpaper” додають унікальності цим ігровим пристроям.

Ціни на новинку розпочинаються від 1 099 доларів за базову модель ROG Phone 8. Вже весною 2024 року геймери та технофіли матимуть можливість насолоджуватися цією ігровою новинкою.