Apple випустить AirPods 3 в першій половині 2021 року

Apple планує випустити третє покоління своїх вельми успішних навушників TWS в першій половині 2021 року. За словами відомого аналітика Мінг-Чі Куо, AirPods 3 матимуть дизайн, аналогічний AirPods Pro.

Apple AirPods Pro були запущені в листопаді 2019 року. Вони були представлені в новому дизайні, який забезпечував їх комфортне розміщення у вухах користувача. Крім цього, гігант з Купертіно запропонував низку поліпшень і функцію активного шумозаглушення, покращену якість звуку і водонепроникність.

Аналітик повідомив, що в майбутній лінійці iPhone 12 не буде навушників в коробці. Це буде зроблено для того, щоб підштовхнути і без того відмінний продаж AirPods.

Також аналітик зробив кілька прогнозів щодо майбутніх постачань AirPods. Він вважає, що після другого кварталу 2020 року закінчиться «найгірше», так як стартують акції «скоро в школу» та інші розпродажі, тому до кінця року показники продажу AirPods будуть продовжувати зростати.

Серед можливих ризиків для реалізації своїх прогнозів Куо називає затримки постачань нової продукції і нижчий, ніж очікувалося, попит, викликаний потенційною американо-китайською торговою війною або тривалою пандемією COVID-19.