Повні характеристики усіх версій Motorola Edge 20 витекли в Мережу

Авторитетний інсайдер Еван Бласс повідомив повні характеристики майбутніх смартфонів бренду задовго до їх анонсу. Згідно з інформацією, серію поповнять відразу три моделі. При цьому одна з них отримає різні версії для американського і глобального ринків.

За даними інформатора, старша модель серії з кодовим ім’ям PStar або Sierra отримає чіп Snapdragon 870, що працює за підтримки до 12 ГБ оперативної пам’яті, і накопичувачем з об’ємом до 256 ГБ. Гаджет також буде оснащений 120-герцевою AMOLED-матрицею (6,67 дюйма) з інтегрованим сканером відбитків пальців.

Більш доступний Moto Edge 20 Lite (Kyoto) буде побудований на базі процесора MediaTek Dimensity 720, отримає 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті в різних модифікаціях, а також потрійну основну камеру з датчиками на 108, 8 і 2 Мп. Смартфону приписується 90-герцевий дисплей з роздільною здатністю Full HD і акумулятор ємністю 5000 мАг.

Що стосується пристрою з позначенням Berlin, то його представлять в двох версіях для різних регіонів. У кожному разі «серцем» смартфона стане восьмиядерний Snapdragon 778G, але при цьому моделі будуть відрізнятися діагоналлю дисплеїв і набором оптики для тильної камери, а також ємністю акумулятора.

Більш просунутою по частині можливостей зйомки буде глобальна версія апарату, оснащена телеоб’єктивом з триразовим оптичним зумом. Дату презентації, комерційні назви і вартість прийдешніх новинок інсайдер не повідомив.

Джерело Gsmarena

Не пропустіть