5 флагманських смартфонів з найвищою автономністю за версією CNET

З цими пристроями можна не боятися, що акумулятор сяде в самий невідповідний момент.

Якими б функціями виробники не оснащували сучасні смартфони, одним з найважливіших показників залишається їх автономність. Мало користі від пристрою, який може робити приголомшливі знімки або має екран без рамок, але при активному використанні розряджається за лічені години.

Сайт CNET вибрав п’ять смартфонів, які працюють від одного заряду довше за інших.

iPhone XR

З трьох останніх смартфонів Apple цей самий довгограючий: він протримався 19 годин і 53 хвилини. На додаток до цього, пристрій може похвалитися високою швидкістю роботи, великим екраном, підтримкою Face ID і бездротовою зарядкою. Та й камера у нього майже така ж класна, як у iPhone XS .

Samsung Galaxy S10 Plus

Флагман Samsung здатний пропрацювати від однієї зарядки 21 годину. У смартфона настільки ємна батарея, що від нього можна заряджати інші пристрої, причому бездротовим способом.

Якщо вам подобається Galaxy S10 Plus , але потрібно щось подешевше, то зверніть увагу на Galaxy S10 – він може похвалитися автономністю 18 годин.

Motorola Moto G7 Power

У Moto G7 Power немає подвійної камери, як у флагмана Moto G7, зате є акумулятор аж на 5 000 мА·год. Завдяки цьому пристрій витримує майже цілу добу – 23 години і 10 хвилин.

Huawei P30 Pro

P30 Pro може похвалитися не тільки приголомшливою камерою з чотирма об’єктивами і привабливим дизайном, але і батареєю на 4 200 мА·год. Смартфон працює від одного заряду 22 години і 57 хвилин. До слова, його молодший брат P30 майже не відстає – він витримує 21 годині і 31 хвилину.

Samsung Galaxy Note 9

Зовсім скоро Samsung представить Galaxy Note 10, але і поточна версія фаблета дуже хороша. Акумулятор смартфона видає автономність в 19 години і 20 хвилин. На додаток до цього – великий яскравий екран, стилус з кнопкою спуску затвора камери і аж до 512 ГБ пам’яті для зберігання даних.


Не пропустіть