Названо топ-10 смартфонів 2024 року: тут є і бюджетні моделі, і флагмани

Шукаєте новий телефон? Сьогодні на ринку безліч варіантів, і легко розгубитися серед усіх новинок. Якщо ви прихильник iPhone, вибір простіший – Apple випускає лише кілька моделей на рік. З Android-смартфонами ситуація складніша через величезну кількість виробників та моделей. Проте з жодним з цих 10 варіантів ви точно не прогадаєте.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Флагманський смартфон з потужним процесором Snapdragon 8 Gen 3, п’ятьма камерами та вбудованим стилусом S Pen. Має великий 6,8-дюймовий AMOLED дисплей та підтримує сім років оновлень. Батарея тримає до двох днів, а штучний інтелект допомагає в різних задачах.

Xiaomi 14 Ultra

Смартфон з акцентом на фотографії, що має чотири 50 МП камери та 32 МП фронтальну камеру. Оснащений вигнутим дисплеєм та потужною батареєю з швидкою зарядкою 90 Вт. Корпус виконаний з веганської шкіри.

Google Pixel 9 Pro XL

Флагман від Google з відмінними камерами та 6,8-дюймовим дисплеєм. Працює на процесорі Tensor G4 та отримає сім років оновлень. Має чудовий штучний інтелект та якісну збірку.

Apple iPhone 16 Plus

Новий iPhone з великим дисплеєм Super Retina XDR та плавною продуктивністю. Має зручну кнопку керування камерою та тривалий час роботи від батареї. Функції штучного інтелекту будуть додані пізніше.

OnePlus Nord 4

Смартфон середнього класу з преміальним корпусом з алюмінію. Має OLED дисплей 120 Гц, потужну основну камеру та добру автономність. Отримає шість років оновлень безпеки.

Motorola Razr 50 Ultra

Складаний смартфон з великим 4-дюймовим зовнішнім екраном 165 Гц. Внутрішній дисплей має діагональ 6,9 дюйма. Оснащений якісними камерами з 2х зумом та має хорошу автономність.

OnePlus 12

Флагман з потужним Snapdragon 8 Gen 3 та AMOLED екраном 120 Гц. Має відмінні основну та телефото камери. Підтримує швидку дротову (100 Вт) та бездротову (50 Вт) зарядку.

CMF Phone 1

Бюджетний смартфон з унікальним дизайном та змінними панелями. Має чисту операційну систему без зайвих додатків та пристойну продуктивність. Основний недолік – відсутність NFC.

Samsung Galaxy S24+

Збалансований флагман з 6,7-дюймовим дисплеєм та хорошою продуктивністю. Має корисні AI-функції та отримає сім років оновлень. Відмінний час автономної роботи.

Apple iPhone 16 Pro Max

Преміальний флагман Apple з величезним 6,9-дюймовим Super Retina XDR OLED дисплеєм та потужним процесором A18 Pro. Вирізняється елегантним дизайном, професійною системою камер з новою кнопкою керування та найкращим часом автономної роботи серед iPhone. Має 8 ГБ оперативної пам’яті, а функції штучного інтелекту Apple Intelligence будуть додані пізніше.

Джерело Techadvisor

Не пропустіть