iPhone 16 Pro може отримати модуль камери у формі електробритви

Процес розробки продуктів Apple часто передбачає вивчення безлічі варіантів дизайну. Чутки припускають, що iPhone 16 Pro і Pro Max проходять подібний експериментальний період, причому серед прототипів є деякі особливо незвичайні конфігурації камер.

Витік минулого тижня натякнув на особливу особливість iPhone 16 Pro: модуль камери, що нагадує спінер.

Тепер новий витік припускає, що майбутні iPhone Pro можуть мати трикутний модуль задньої камери, що надасть пристрою характерний зовнішній вигляд, який нагадуватиме електробритву.

Надійний інформатор Маджин Бу, посилаючись на неназвані джерела, поділився потенційним дизайном iPhone 16 Pro на X/Twitter.

Щодо того, чому Apple може розглядати саме такий дизайн, інформатор каже, що трикутний форм-фактор може бути стратегічним вибором для розміщення або більших сенсорів камери, або більшої кількості об’єктивів загалом.

Окрім потенційних варіацій виступів камери, очікується, що iPhone 16 Pro також отримає модернізований телеоб’єктив. iPhone 16 Pro Max може навіть похвалитися більшим основним датчиком у порівнянні з iPhone 15 Pro Max.

Одним з ймовірних кандидатів є Exmor IMX903 від Sony. Однак, за чутками, максимальна роздільна здатність камери, як і раніше, буде 48 Мп, як і в моделях поточного покоління.

Важливо відзначити, що Apple тестує широкий спектр прототипів перед тим, як остаточно затвердити дизайн. Попередні чутки про фронтальну камеру з перфоратором для iPhone 16 не виправдалися, і цей трикутний виріз камери може спіткати така ж доля.

Навіть самі тіпстери визнають, що перевірити достовірність цієї інформації неможливо. Тому бажано поставитися до цього витоку з певною часткою скептицизму.

Джерело Majin Bu (@MajinBuOfficial)

Не пропустіть