OpenAI запускає GPT-магазин для АІ-ентузіастів наступного тижня

Використання штучного інтелекту зростає з кожним днем. Сьогодні AI-технології можна зустріти практично в кожній галузі. Більше того, ChatGPT, який поклав початок всьому цьому хаосу, заохочує людей розробляти власні моделі АІ в різних сферах, ще більше прискорюючи цей процес. Тепер плани OpenAI не обмежуються цим. Компанія планує запустити магазин для GPT і кастомних додатків, заснованих на своїх моделях штучного інтелекту, що генерують текст, десь на наступному тижні. Ось подробиці…

Нещодавно OpenAI надіслала електронного листа розробникам, які підписалися на розсилку, з повідомленням про те, що новий магазин додатків відкриється наступного тижня. Лист містив наступну заяву:

“Шановні розробники GPT, ми хочемо повідомити вам, що наступного тижня ми запускаємо GPT Store. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб розмістити свій GPT в магазині, вам необхідно це зробити:

  • Ознайомитися з оновленими правилами використання та рекомендаціями бренду GPT, щоб переконатися, що ваш GP відповідає вимогам;
  • Підтвердити свій профіль білдера (налаштування > профіль білдера > увімкнути ваше ім’я або підтверджений веб-сайт);
  • Опублікуйте свій GPT як “Публічний” (GPT з опцією “Будь-хто з посиланням” не відображатимуться в магазині).

Дякуємо, що приділили час створенню GPT – Команда ChatGPT.”

Відкриття магазину є частиною зусиль OpenAI, спрямованих на те, щоб зробити GPT доступним для ширшого кола користувачів. OpenAI прагне забезпечити відповідальне та безпечне використання GPT. В рамках цих зусиль в магазині будуть вжиті різні заходи для запобігання зловживанню GPT. Відкриття магазину означає значний прогрес в області штучного інтелекту. Цей розвиток вказує на те, що штучний інтелект починає відігравати все більшу роль у нашому повсякденному житті.

Джерело GIZMOCHINA

Не пропустіть