Журналіст порівняв камери Samsung Galaxy Z Flip і Google Pixel 4

Новий Samsung Galaxy Z Flip є найкращим смартфоном зі складним дисплеєм на ринку і технологією камери, аналогічній минулорічній лінійці Galaxy S10. Щоб побачити, наскільки смартфон справді хороший, журналіст видання Phandroid вирішив порівняти його з Google Pixel 4.

Основна камера Galaxy Z Flip оснащена двома 12-мегапіксельними датчиками в поєднанні з об’єктивами f/1.8, 27 мм (стандартна комплектація) і f/2.2, 12 мм (ширококутна). Компанія Samsung надала телефону 10-мегапіксельну фронтальну камеру з об’єктивом f/2.4, 26 мм. Всі три камери можуть записувати 4K-відео зі швидкістю 60 кадрів в секунду.

Основна камера Pixel 4 також оснащена 12-мегапіксельним сенсором з об’єктивом f/1,7, 27 мм і 16-мегапіксельним датчиком в парі з об’єктивом f/2,4, 50 мм (телеоб’єктив). Роздільна здатність камери для селфі складає 8 Мп, датчик — f/2.0, 22 мм. Задні камери Pixel 4 можуть записувати відео тільки 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду, в той час як фронтальна камера обмежена 1080p при 30 кадрах в секунду.

Знімки обох смартфоні мають точну передачу кольору і хорошу деталізацію як в сонячну, так і похмуру погоду під час зйомки на вулиці. Хоча деякі фотографії, відзняті на Pixel 4, автор знімків назвав більш реалістичними, в той час як у Galaxy Z Flip вони вийшли більш яскравими і насиченими. Фотографії, зроблені на камери апаратів в приміщенні, майже не відрізняються.

У режимі нічної зйомки обидва смартфони робили чіткі знімки, хоча жодному з них не вдалося повністю позбутися від цифрового шуму, а розкладачка більше висвітлювала картинку.

Що стосується Селфі, деталізація кадру і динамічний діапазон у смартфона Google виявилася трохи вищою.