З’явилися нові дані про Xiaomi Mi 11

Компанія Xiaomi не припиняє своїх експериментів з флагманськими смартфонами, і наступним ми повинні побачити новий модельний ряд Xiaomi Mi 11. Зараз видання Gizchina з посиланням на інсайдера опублікувало нові дані про цей смартфон.

Нагадаємо, що смартфони цього модельного ряду мають презентувати вже цією зимою. Скоріш за все, презентація пройде після того, як Samsung покаже нам свої Galaxy S21, а їхня презентація очікується вже у січні (і Galaxy S21, і Xiaomi Mi 11 отримають флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 875, який презентують вже у грудні цього року).

Згідно з новими даними, Xiaomi Mi 11 отримає новий ультраширокий сенсор на 48 МП, замість сенсора на 13 МП, який був встановлений у Xiaomi Mi 10. Також очікується поява нової покращеної системи оптичної стабілізації. Головний модуль повинен бути на 108 МП – скоріш за все, ним стане Bright HM3 від Samsung.

Очікується, що за роботу моделі буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 875, в парі з яким буде від 6 ГБ оперативної пам’яті (верхньою межею, скоріш за все, як і в Mi 10, буде 12 ГБ оперативної пам’яті). За автономність повинен бути відповідальний акумулятор об’ємом 4900 мАг, роздільна здатність дисплея має збільшитись від Full HD+ до Quad HD+.

Нагадаємо, що у актуальному флагманському поколінні Xiaomi Mi 10 є стандартна та Pro-модель. У Xiaomi Mi 10 Pro були переваги у вигляді оптичного перископічного п’ятикратного зуму та швидкості швидкої зарядки, а також в плані максимального об’єму пам’яті. Очікується, що з Xiaomi Mi 11 все буде приблизно так само.