Xiaomi запатентувала складаний смартфон з висувною камерою

Складані смартфони вийшли на споживчий ринок в 2019 році. Форм-фактор зацікавив багатьох виробників, зокрема компанію Xiaomi. Хоча китайський виробник смартфонів і планшетів не розголошує подробиць про пристрій, нещодавно він подав патентні заявки на кілька дизайнів, що зображують складаний телефон з висувною камерою.

Раніше компанія запатентувала складаний телефон, дизайн якого був схожий на оригінальний Samsung Galaxy Fold, з дисплеєм, який складається всередину і додатковим дисплеєм зовні. Новий патент показує схожий дизайн, але зі спливаючою камерою.

У розгорнутому вигляді пристрій оснащений великим дисплеєм, схожим на планшет. На задній панелі розташована вертикальна потрійна камера. Лицьова панель з усіх боків оточена незначними рамками. Що стосується спливаючої камери для селфі, то вона розташована у верхній частині правої половини пристрою і містить два модуля.

Більш докладні відомості про цей смартфон невідомі. Зауважимо, що це просто заявка на патент, тому поки неясно, чи дійсно китайський технічний гігант працює над цим смартфоном.