Xiaomi випустить поліпшену Android 10 для Mi A3

Google випустив офіційне оновлення Android 10 ще в вересні минулого року, проте компанія все ще намагається забезпечити апдейт всьому портфелю пристроїв Android One. На початку цього місяця китайський гігант випустив Android 10 для власників Mi A3. Однак незабаром поширення оновлення було призупинене, через чисельні повідомлення про помилку роботи датчика відбитків пальців, а також інших уразливостей в програмному забезпеченні.

Деякі користувачі вважають, що стабільна збірка Android 10 знову з’явиться для їх смартфонів. OTA-оновлення важить 1,37 ГБ, а також містить березневе оновлення безпеки. Ті, хто встановив попередню версію оновлення, отримають тільки 30 МБ патча. Це кількість, яка необхідна для вирішення всіх критичних питань. Вона містить виправлення помилок попередньої версії, включаючи непрацездатність сканера відбитків пальців і вильоти додатки камери в Pro-режимі.

Зараз OTA-оновлення для Mi A3 вже є на смартфонах в Бразилії і Індії. Очікується, що найближчим часом прошивка стане доступна і в інших регіонах.