Xiaomi випустила ультрабюджетний розумний годинник

На платформі колективного фінансування Xiaomi Youpin оголошено збір коштів на новий розумний годинник під назвою Haylou Solar Smart Watch. Новинка привертає увагу своєю ціною – $ 21.

По суті, за ціну звичайного фітнес-браслета користувач отримує розумний годинник з 12 режимами тренувань (йога, біг, гімнастика, баскетбол, футбол, веслування і т.д.) і круглим екраном діаметром 1,28 дюйма і розширенням 240 х 240 пікселів. Творці акцентують також увагу на дизайні – «скандинавському мінімалістському».

Годинник забезпечений силіконовим ремінцем і оптичним датчиком, що забезпечує цілодобовий моніторинг пульсу. У такому режимі годинник працює до 15 діб, а в звичайному, коли користувач активує стеження за пульсом вручну, автономність підвищується до 30 діб. Корпус годинника захищений від зовнішніх впливів відповідно до ступеня IP68.

Також підтримується до 12 спортивних режимів, в тому числі біг на свіжому повітрі, ходьба, їзда на велосипеді, скелелазіння, спінінг, йога, біг в приміщенні, безкоштовні тренування, гімнастика, баскетбол, футбол, веслування. Підтримка IP68 гарантує захист від поту або дощу.