Xiaomi починає розгортати оновлення HyperOS на більшій кількості пристроїв: що воно додає

Оновлення HyperOS від Xiaomi розгортається на більшій кількості пристроїв. Компанія Xiaomi прискорила темп і не забула про пристрої, які отримають HyperOS. Зараз очікуване оновлення HyperOS отримують Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 11 Lite 5G NE. Оновлення, випущене вчора для Redmi Note 11 Pro 4G, почало поширюватися на інші моделі.

Xiaomi 12 Pro і Xiaomi 11 Lite 5G NE – одні з моделей, які привертають до себе багато уваги. Вони мають найкращу SOC свого часу і ці пристрої надзвичайно популярні. Зараз Xiaomi почала розгортати оновлення HyperOS для цих двох смартфонів. Оновлення HyperOS базується на Android 14.

Слід зазначити, що Xiaomi 11 Lite 5G NE отримав останнє велике оновлення разом з цим оновленням. Xiaomi 12 Pro все ще має право на ще одне велике оновлення.

Номери збірок оновлень HyperOS: OS1.0.1.0.ULBMIXM та OS1.0.1.0.UKOCNXM. Xiaomi 12 Pro отримує це оновлення на глобальному ринку, а Xiaomi 11 Lite 5G NE – на китайському, і очікується, що ця модель незабаром отримає HyperOS на всіх інших ринках.

На даний момент оновлення розгортається лише для Mi Pilots, але в майбутньому всі користувачі матимуть доступ до оновлення HyperOS. Одночасно з цим оновленням смартфон також отримав патч безпеки від лютого 2024 року, який знижує ризики безпеки.