В акаунт Google доведеться заходити по-новому

Google змінила зовнішній вигляд інтерфейсу для входу в обліковий запис користувача. Про це компанія розповіла у своєму блозі.

Розробники зазначили, що вирішили надати сторінці більш сучасного вигляду. Інтерфейс виконали у фірмовому стилі компанії Material design (матеріальний дизайн). Оновлення отримала як сторінку для входу до облікового запису, так і для реєстрації. Цілком дизайн оновлять на всіх сервісах до 4 березня.

У порівнянні з минулою версією на мобільних пристроях ім’я користувача тепер розташоване ліворуч, а не по центру. Повний логотип Google замінили на значок з буквою G. Інші елементи стали більш округлими. Розмір меню входу в обліковий запис буде змінюватись в залежності від параметрів екрана. У веб-версії інтерфейс також став горизонтальнішим. Поле для введення електронної пошти та пароля тепер знаходиться праворуч.

Новий інтерфейс відображається і на веб-сайтах, і в програмах на мобільних пристроях. У Google наголосили, що змінили лише зовнішній вигляд. Функціонально сторінки не змінилися, порядок входу в систему залишився тим самим. У компанії додали, що старий інтерфейс може залишитись у користувачів минулих версій браузерів.