Стало відомо, які кольори і вартість отримає OPPO A92

У мережі вже неодноразово з’являлися витоки про майбутній смартфон компанії OPPO A92s. Це перший телефон компанії A-серії з дисплеєм, який має частоту оновлення зображення 120 Гц. Крім того, це буде перший телефон серії з підтримкою 5G. Нещодавні витоки вже розкрили технічні характеристики смартфона. Тепер ми дізнаємося його кольорове оформлення.

OPPO A92s можна буде придбати в трьох варіантах: чорному, білому і рожевому кольорах. Згідно з попереднім витоком, смартфони з конфігурацією пам’яті 8+128 ГБ коштуватимуть $355.

Очікується, що OPPO A92s отримає ЖК-панель розміром 6,57 дюйма. У верхньому лівому кутку буде знаходитися подвійний виріз під фронтальну камеру; роздільна здатність модулів становитиме 16 + 2 Мп. У верхньому лівому кутку на задній панелі буде розташований модуль основної камери квадратної форми. Він оснащений 48-мегапіксельною основною камерою, 8-мегапіксельною надширококутною лінзою і парою 2-мегапіксельних датчиків, які, імовірно, призначені для макрозйомки і зображень з ефектами глибини. Сканер відбитків пальців буде знаходитися збоку.

З чуток, в смартфоні OPPO A92s знаходиться акумулятор ємністю 4000 мАг. Це може бути перший в світі смартфон з чіпсетом MediaTek Dimensity 800 5G.

Коли смартфон презентують точно невідомо.