Специфікації Google TV Stick злили в Мережу

Цього року Google анонсує наступника Chromecast Ultra — ТВ-приставку під кодовою назвою Sabrina. Нещодавно в Мережу злили її характеристики.

За словами розробників XDA, Sabrina отримає 2 Гб оперативної пам’яті і буде оснащена чіпсетом Amlogic S905X2. Процесор побудований на 12-нм вузлі, має чотири ядра Cortex-A53 з тактовою частотою 1,8 ГГц, а графічний процесор — Mali-G31 MP2 від Arm. Це досить популярний чіпсет, який використовується в декількох пристроях Android TV та приставках. Він підтримує декодування 4K (4Kp75) і може виводити 4Kp60 через HDMI 2.1. Він також підтримує HDR10, HLG і Dolby Vision.

Sabrina також отримає підтримку Wi-Fi 5 і Bluetooth 4.1 і пульт дистанційного керування з Google Assistant. Крім того, в прошивці знайшли згадку нової функції — режиму Auto Low Latency Mode. Ця функція в основному використовується для ігрових сесій для зменшення затримки введення. Вважається, що вона також вказує на те, що Sabrina підтримуватиме службу потокового відтворення ігор Google Stadia.

Вартість пристрою не повідомляється.